Blogger Templates

button like

Thursday, 7 June 2012

Maru The Cat

Semalam.. Mase KPK tgh online.. saje je la google2 pasal kucing.. tibe2 KPK ternampak blog Maru The Cat.. walaupun blog ni dalam bahasa jepun.. KPK bkan paham pon.. tp.. ade terjemahan sikit la dalam B.I..and also (Oh My English.. hehe).. gambar2 die cute sangat2.. nak tgk gmbar2 die? KPK ambik sikit je la.. hehe jom layan~ kiki 

Maru:[I love thin boxes.]



Maru:[I am watching a bird.]

Maru:[I am bored.]

Setakat ni je la ek gambar2 Maru yg cute ni.. x larat KPK nak letak semua2 sebab semua comey2 belako.. hehe (kecek klate plak doh) =p

ha..!! lupe plak.. Maru ni ade FB fan page jugak tau..hehe.. (extraordinary btol Maru ni) ni link FB maru  MaruTheCatFans 

*from us with love*
thanks for support KPK.. 

6 comments:

  1. maru mmg comel..KPK trylah usha2 video maru beraksi dlm you tube~~~siyes comel lotte

    ReplyDelete
    Replies
    1. KPK dh tgk.. mmg comel.. geram sgt2.. hihi

      Delete
  2. MasyaAllah, camner nk bagi kucing gemuk cam Maru ni ye?? Maru ni jantan kan? agak2 tuan die 'kasi'kat die ke? tp besa dgr kalau kucing dh kena 'kasi' die akan malas sket, tp Maru ni punye la bijak!! :p

    Meh jalan2 kat page Tuah jg :)
    https://www.facebook.com/pages/TuAh/133586583365003

    ReplyDelete
  3. waa..tombamnye maruu...tikus tengok dr jauh pun da takut.hihi..

    ReplyDelete
  4. kucing yang sangat gemuk & comell.. geramnye tengok!! nak peluk2 & cium2 dia.. hee.. ;D

    ReplyDelete
  5. jemput baca link kat bawah ni.ada meow gumux...

    http://sweetgurlzlovecat.blogspot.com/2011/12/special-cat.html

    ReplyDelete